Kedves Partnerünk!

Köszönjük, hogy időt szakít az mtd Tanácsadói Közösség

"MUNKAHELYI ESÉLYEGYENLŐSÉG – VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS"

BENCHMARK KUTATÁS - 2017-2018

Fókuszban: Nők a vezetésben és a nemek közötti egyenlőség

címet viselő, ötödik online benchmark kutatás kérdőívének kitöltésére. Ez alkalommal is fel kívánjuk tárni hol tart ma Magyarország a sokszínű és befogadó munkahelyek kialakítása és a konkrét esélyegyenlőségi intézkedések tekintetében. Az ötödik benchmark kutatásunk kiemelt témája a nők a vezetésben és a nemek közötti egyenlőség: a szervezeti hierarchia minden szintjén és az életciklus minden szakaszában a női tehetségek hatékony munkahelyi integrációjának megteremtése, a nemek közötti egyenlőség stratégiai és rendszerszintű kezelése, a nők szükségleteihez és igényeihez illeszkedő foglalkoztatási gyakorlatok megvalósítása.

Kutatási eredményeinkkel hozzá kívánunk járulni a vállalkozások, intézmények társadalmilag felelős, költséghatékony szervezeti működéséhez, a befogadó munkahelyi kultúrák és követendő „best practice”-ek mind szélesebb körben való ismertté válásához.

Amennyiben a Sokszínű és Női Karriertámogató Szervezet TOP 10 Díjra pályázni szeretne, a kérdőív végén feltétlenül adja meg a vállalat nevét és saját elérhetőségét.

A kutatásban való részvételt szeretnénk honorálni, ezért a kutatási eredmények ingyenes megküldésén túl, az alábbi jutalmakat sorsoljuk ki:
  • Díjmentes esélyegyenlőségi helyzetfeltárás, benchmarking (1 db)
  • 1 fő/vállalat díjmentes részvétele egy Nők a pályán című workshopunkon (2 db)
  • 2 fő/vállalat díjmentes belépése a kutatási eredményeket bemutató esélykonferenciára (3 db)


Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk (info@mtdtanacsado.hu)!
Németh Judit Dr. Tardos Katalin
mtd Tanácsadói Közösség MTA TK Szociológia Intézet
Ügyvezető tudományos főmunkatárs
Bronzfokozatú támogatóink
További támogató
Szakmai partner